Remélem jól írtam:)
Anyukám csinálta ezt sokszor régen. Általában tartalmasabb leveshez. Ez egy jó kis krumplis pogácsa, de zsírban sült. Meg készítettem hozzá most "Becsinált" levest. Nem tudom, hogy van-e szalonképesebb neve, de én így ismerem. Imádom, mert van benne csirkeláb:)))
A pogácsa főtt, tört burgonyából - kb 4-5 db közepes burgonyát főztem hozzá - 1 felvert tojás, só, fél csomag sütőpor és hát igen, annyi liszt, amennyit felvesz. Ezután kinyújtottam, pogácsa szaggatóval kiszurkáltam és forró olajban kisütöttem.
Finom lett nagyon:))
Amikor anyukám után próbálok főzni valamit, nagyon izgulok, hogy ugyanolyan lesz-e az íze, mint ahogy ő készítette:))
És amikor megkóstolom, nagyon jó ézés, hogy ugyanolyan, mint kiskoromban.
Az már a csúcsok csúcsa, ha ő is megkóstolja és ízlik neki:)))
Íme:
Szerintem nekünk már ebből SEM fog jutni... :))
VálaszTörlés