2012. július 25., szerda

Cékla vacsora


Mai vacsoránk a kapott cékla jegyében készült.

Tepsiben sült csirkecomb, sült burgonya, sült cékla és céklás-répás-almás sali


1. A csirkecombokat tepsibe pakoltam, meglocsoltam olajjal, sóztam, borsoztam, megszórtam rozmaringgal. Be a forró sütőbe.
2. A krumplit, céklát meghámoztam nagyobb cikkekre vágtam, tepsi+olaj+rozmaring+só+bors+enyhén szétnyomott fokhagyma+cikkekre vágott hagyma+balzsamecet.
Be a forró sütőbe.
3. Céklát meghámoztam, lereszeltem. Sárgarépát meghámoztam, lereszeltem. Almát meghámoztam, lereszeltem. Ezt mind egy tálba raktam. Ízlés szerinti mennyiségeket használtam fel. 1 pohár tejföllel összekevertem és megsóztam.
Kész
Ennyi
És degeszre ettük magunkat.
Ja céklához gumikesztyűt használtam inkább... na ezt a rózsaszínt szeretem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése